CERCEI TANDEM DIN AUR DE 18k CU RUBINE SI DIAMANTE

Aparte si lucrati cu minutiozitate, cerceii CASIANI TANDEM cu Rubine si Diamante sunt alcatuiti fiecare din doua sticle de safir cu diametrul de 18mm sigilate de un cerc de aur galben de 18k, in interiorul astfel creat fiind prezentate rubine de diferite forme si marimi in libera miscare. Doua diamante totalizand 0.03ct sunt incastrate in partea superioara. Sistem prindere: surub.

Modele complementare acestui produs puteti regasi atat in colectia prezentata pe site cat si vizitand showroom-ul nostru.

Caracteristici generale
Tip bijuterie
cercei
Tip cercei
lungi
Sistem prindere
surub
Colecție
Tandem
Subcolecție
pasiune
Metal
Culoare aur
galben
Tip material
aur
Carataj
aur 18K
Piatră principală
Tip piatră (1)
rubin
Culoare piatră (1)
rosu
Forma piatra (1)
diverse
Pietre (2)
Tip piatră (2)
diamant
Culoare piatră (2)
alb
Nr. pietre (2)
2
Formă piatră (2)
rotunda
Alte caracteristici
Stil
modern
elegant
Gen
Damă
Ocazie
tinuta de zi
Cocktail

RECOMANDARI PENTRU INTRETINERE

Folositi Produsul conform destinatiei pentru care a fost creat.

▫   Depozitati Produsul in ambalajul original sau cutii specifice, destinate bijuteriilor;

▫   Evitati socurile mecanice (ex.lovituri) care pot conduce la deteriorares Produsului;

▫   Evitati expunerea Produsului la temperaturi ridicate, abur, apa, agenti chimici (ex. parfum, agenti de curatare, fixativ), transpiratie,  acesti factori pot afecta pietrele si materialele organice componente;

▫ NU recomandam utilizarea substantelor standard de curatare a Produsului care au in comonenta materiale de natura organica (perle / sidef / coral)

▫   Evitati sa purtați Produsul în timpul activităților fizice / casnice / brute sau a acelora în care există posibilitatea ca acestea să intre în contact cu substanțe ce conțin sulf / clor.

▫   Stergeti periodic Produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originala dar nu frecati suprafetele sale sau cristalele/pietrele; nu curatati cu apa, solutii de curatare, alcool;

▫   Evitati fortarea carabinei de inchidere a lanturilor, bratarilor, colierelor, precum si sistemul de inchidere a cerceilor;

 ▫   Recomandăm ca Produsul să fie examinat și curățat de către un specialist cel puțin odată pe an.

Transport si livrare gratuita pentru toate comenzile pe teritoriul Romaniei.

Perioada de returnare: 14 zile de la receptia comenzii. Pentru mai multe informatii consultati Politica de Retur ( Sectiunea LEGAL - Termeni si Conditii).