Bijuterii

Fiecare bijuterie din colecţiile noastre este inspirată dintr-un loc, sentiment trăit, element cultural sau pur si simplu oameni.
O idee, o schiţă este apoi transpusă de designeri si artizani experimentaţi in bijuterii realizate in aur cu diamante si pietre preţioase si semipreţioase.
Urmărim cu atenţie detaliile fiecărui pas de realizare, de la alegerea pietrelor, elementele de design si fiecare stagiu al procesului de execuţie pentru a asigura realizarea produsului final dorit.

FILTREAZĂ DUPĂ:

Nu am gasit produse pentru selectia curenta

 
ABSOLUTE
Misterul universului, miracolul vietii si sinergia cu elementele primordiale existentei noastre,
Descopera
TANDEM
ECOUL RITMULUI TAU
Inspirata de fascinatia pentru pietre pretioase si increderea simtita atunci cand porti o bijuterie care te reprezinta, colectia TANDEM este o expresie a spiritului liber, a cunoasterii de sine si a indraznelii de a trai un moment in propriul ritm.
Descopera
DIAMONDS
Versatila si atemporala, colectia DIAMONDS prezinta bijuterii cu diamante naturale.
Minimalist sau sofisticat, clasic sau modern, potrivit unei tinute de zi sau unei ocazii speciale, alege stilul potrivit tie!
Descopera
TIMELESS
Un moment din viata ta, amintirea unei persoane dragi, un cadou pe care doresti sa il oferi sau pur si simplu o bijuterie, piatra pretioasa sau design de care te-ai indragostit, colectia TIMELESS prezinta o varietate de stiluri si modele pentru alegerea potrivita tie.
Descopera
PERLA
Cu un design clasic sau contemporan, cu perle South Sea sau de cultura, bijuteriile din colectia PERLA sunt un simbol al elegantei atemporale, menite sa sarbatoreasca momentele speciale din viata ta.
Descopera
GALA
Create pentru a fi purtate la ocazii cu totul speciale si pentru a fi apreciate de generatii viitoare, fiecare bijuterie din colectia GALA a fost realizata cu atentie, de la selectarea pietrelor pretioase pana la designul captivant pentru a te face sa te simti speciala.
Descopera
categorii