Despre noi

 

Casiani este o afacere de familie, animată de valorile noastre: integritate, perseverență și pasiune.
 
Convingerea noastră este că integritatea stă la baza tuturor relațiilor profunde, de lungă durată. Fie că este vorba de partenerii de afaceri sau de angajații noștri, ne canalizăm atenția și prețuirea către toți cei alături de care ne trăim destinul.
 
Fiecare dintre creațiile noastre este însuflețită de poveștile pe care le-am trăit. Ne găsim inspirația pretutindeni, în locuri care ne cheamă, în sclipirile din ochii oamenilor pe care avem ocazia să îi întâlnim, în poveștile spuse de artiști și creatori, sau în atingerea delicată a unui sentiment.
 
În căutarea unei pietre prețioase deosebite, ne aventurăm prin locuri îndepărtate și nemaivăzute. O urmărim cu tenacitate, fie până la intrarea ascunsă de junglă a unei mine, unde lucrăm cot la cot cu localnicii, fie până într-o piață tradițională izolată, unde petrecem zile întregi înarmați cu răbdare în negocieri țesute parcă de firul Ariadnei pentru a obține prețul corect.
Odată obținute cele mai frumoase pietre, putem începe procesul de creație. Căutăm să spunem povestea pietrei într-un mod care să vorbească despre viață. Ce altă călăuză mai bună am putea să avem deci, decât pasiunea?


De la primele idei și schițe, la provocările etapelor de fabricare din atelierele familiei din Jaipur și Bangkok, până ajungem să ținem în mâini bijuteria, rodul final al tuturor strădaniilor noastre, satisfacția nu încape în cuvinte. 

Ne entuziasmăm mereu la fel ca prima oară pentru că fiecare piesă este unică, inimitabilă!

Bucuria devine deplină atunci când fiecare bijuterie își găsește strălucirea și în ochii noilor proprietari. Acesta este momentul în care, prin intermediul unei bijuterii Casiani, povestea noastră continuă cu povestea ta: o piatră zodiacală, comemorarea unui moment special, o bijuterie de care te-ai îndrăgostit sau un cadou pe care îl dăruiești unei persoane deosebite.
  
Prețuim atât timpul petrecut împreună cât și visul pe care îl păstrează tainic fiecare piesă. Fie că dorești să cumperi ceva nou sau să creezi ceva unic, suntem alături de tine. 
 
 Bijuteria pe care o porți sau pe care o vei oferi este un simbol de iubire etern, ce va rămâne de la o generație la alta și va spune povestea mai departe.