Info marimi
Înţelegem cât de importantă este achiziția dumneavoastră și în acest sens, găsirea mărimii perfecte indiferent de tipul bijuteriei, fie el inel, brățară sau colier este esențială.

Suntem bucuroși să vă oferim tot ajutorul de care aveți nevoie.
 
În cazul în care ați comandat o mărime greșită, puteți returna produsul în condițiile stipulate în Termenii și Condițiile (capitolul 5 - RETUR) publicate pe Site (sectiuneal LEGAL).

Meșterii noștri experți vor avea grijă să vă returneze inelul atât curățat, cât și lustruit, la mărimea solicitată.

De considerat:

INEL

Există multe sfaturi online despre cum să vă măsurați mărimea inelului acasă, realitatea este insă că toate aceste metode sunt extrem de inexacte și pot arăta rezultate complet distorsionate, motiv pentru care vă recomandăm să va adresați unui specialist sau să ne contactaţi pentru a va sfătui / sprijini.

 Pentru cele mai precise rezultate, cea mai bună opțiune este să vă măsurați mărimea în showroom-ul Casiani Este important să aveți măsură corectă, iar echipa noastră vă poate ajută să  aflați care este aceasta în funcție de tipul de inel pentru care optați.

Ce se întâmplă dacă comand o dimensiune greșită a inelului?

Cu respectarea prevederilor stipulate în Ternenii și Condițiile publicate pe Site, putem să asigurăm la cerere serviciul de modificare a mărimii unui inel dacă structura acestuia permite, în funcție de complexitate, termenul de livrare fiind de maxim 30 zile de la dată acceptării returului de către Societate a produsului achiziționat inițial de dumneavoastră. În acest sens va rugăm să ne adresați o solicitare în scris la adresa de e-mail: office@casiani.ro.

Rețineți: anumite inele nu pot fi redimensionate. În această categorie sunt incluse: inele personalizate, inele tip “eternity”, cele cu benzi ornate sau încrustate cu pietre pe întreaga suprafață a benzii precum și cele pentru care o modificare ar conduce la destabilizarea monturii pietrei principarle sau a umerilor inelului.

Dacă ați cumpărat un inel care nu poate fi redimensionat, vă putem schimba achiziția în condițiile stipulate în Termenii și Condițiile (capitolul 5 - RETUR) publicate pe Site (sectiuneal LEGAL) cu un alt inel similar disponibil în stoc, putem realiza unul nou de mărimea dorită sau îl puteți schimba cu o altă bijuterie de valoare cel puțin egală cu cea a produsului achiziționat inițial, eventuala diferența de preț urmând a fi plătită de dumneavoastră inainte de livrarea noului produs.

COLIER / BRĂȚARĂ:

Rețineți, pot fi modificate doar

- colierele care au în compoziție lanț simplu de aur, neincrustat cu pietre;

- brățările mobile (nu cele fixe, tip “bangle” sau flexibile) al căror sistem de prindere permite prelungirea cu lanț.

În situația în care modificarea colierului / brătării presupune material suplimentar, costul acestuia va fi comunicat spre aprobare prealabilă și va fi suportat de Cumpărător la recepția produsului modificat conform solicitării. Dacă în caz contrar, după modificare va rămâne material din produsul inițial, acesta îi va fi returnat Cumpărătorului împreună cu produsul modificat.