CARD HOLDER CU LANT CASIANI

Exclusivist si modern, Card Holder-ul cu lant CASIANI are un design elegant si functional, iar pielea veritabila de crocodil ( certificat CITES) din care este realizat este un garant al durabilitatii. Lantul din metal impletit cu piele, confera produsului o nota distinciva si eleganta.

Variatii de culori si finisaje sunt disponibile in colectie, fiecare piesa avand o textura aparte.

Caracteristici generale
Tip accesoriu
Card holder
Culoare
Negru
Material
Piele

RECOMANDARI PENTRU INTRETINERE

Folositi Produsul conform destinatiei pentru care a fost creat.

Desi pielea exotica este recunoscuta si apreciata pentru durabilitatea sa, pentru a-si mentine valoarea si longevitatea este important sa:

-      Evitati expunerea excesiva la apa, aceasta putand provoca patarea pielii si craparea acesteia pe masura ce pielea se usuca.

-      In cazul in care Produsul a fost expus la apa, asigurati-va ca il uscati usor cu o carpa curata, pana cand cea mai mare parte a apei dispare. Odata ce ati indepartat apa la suprafata, plasati Produsul intr-un spatiu interior racoros pentru uscare.

-      Nu plasati Produsul in lumina directa a soarelui sau la caldura, acestea putand conduce la craparea pielii si decolorarea in timp.

-      Depozitati Produsul intr-un spatiu racoros si uscat.

-      Pastrati Produsul in ambalajul in care a fost livrat, il veti proteja astfel de praf si alte particule daunatoare.

-      Este important sa curatati periodic Produsul folosind o carpa curata, usor umeda, intr-o miscare circulara. Asigurati-va ca indepartati cat mai bine umezeala si lasati Produsul sa se usuce complet intr-o zona racoroasa dupa curatare.

Transport si livrare gratuita pentru toate comenzile pe teritoriul Romaniei.

Perioada de returnare: 14 zile de la receptia comenzii. Pentru mai multe informatii consultati Politica de Retur ( Sectiunea LEGAL - Termeni si Conditii).