BRELOC CASIANI

Realizat din piele de crocodil (certificata CITES) care ii garanteaza durabilitatea, Brelocul CASIANI este un accesoriu elegant si distinctiv.

Variatii de culori si finisaje sunt disponibile in colectie, fiecare piesa avand o textura aparte.

Caracteristici generale
Tip accesoriu
Breloc
Culoare
Maro
Material
Piele

RECOMANDARI PENTRU INTRETINERE

Folositi Produsul conform destinatiei pentru care a fost creat.

Desi pielea exotica este recunoscuta si apreciata pentru durabilitatea sa, pentru a-si mentine valoarea si longevitatea este important sa:

-      Evitati expunerea excesiva la apa, aceasta putand provoca patarea pielii si craparea acesteia pe masura ce pielea se usuca.

-      In cazul in care Produsul a fost expus la apa, asigurati-va ca il uscati usor cu o carpa curata, pana cand cea mai mare parte a apei dispare. Odata ce ati indepartat apa la suprafata, plasati Produsul intr-un spatiu interior racoros pentru uscare.

-      Nu plasati Produsul in lumina directa a soarelui sau la caldura, acestea putand conduce la craparea pielii si decolorarea in timp.

-      Depozitati Produsul intr-un spatiu racoros si uscat.

-      Pastrati Produsul in ambalajul in care a fost livrat, il veti proteja astfel de praf si alte particule daunatoare.

-      Este important sa curatati periodic Produsul folosind o carpa curata, usor umeda, intr-o miscare circulara. Asigurati-va ca indepartati cat mai bine umezeala si lasati Produsul sa se usuce complet intr-o zona racoroasa dupa curatare.

Transport si livrare gratuita pentru toate comenzile pe teritoriul Romaniei.

Perioada de returnare: 14 zile de la receptia comenzii. Pentru mai multe informatii consultati Politica de Retur ( Sectiunea LEGAL - Termeni si Conditii).