INEL TIMELESS DIN AUR DE 18k

Inelul CASIANI TIMELESS cu Rubelit si Diamante din aur alb de 18k este o bijuterie clasica, eleganta, care cu siguranta se face remarcata. Prezinta ca si piatra centrala un rubelit cu taietura oval de 3.54 ct., alaturi de diamante cu taietura rotunda 0.43 ct.

Modele complementare acestui produs puteti regasi atat in colectia prezentata pe site cat si vizitand showroom-ul nostru.

Caracteristici generale
Tip bijuterie
inel
Tip inel
cocktail
Colecție
Timeless
Metal
Culoare aur
alb
Tip material
aur
Carataj
18K
Piatră principală
Tip piatră (1)
rubelit
Culoare piatră (1)
rosu
Nr. pietre (1)
1
Forma piatra (1)
oval
Pietre (2)
Tip piatră (2)
diamant
Formă piatră (2)
rotunda
Alte caracteristici
Stil
clasic
Ajustabil
nu
Gen
Damă
Ocazie
Aniversare
Cocktail
tinuta de seara
 • RECOMANDARI PENTRU INTRETINERE

  Folositi Produsul conform destinatiei pentru care a fost creat.

  ▫   Depozitati Produsul in ambalajul original sau cutii specifice, destinate bijuteriilor;

  ▫   Evitati socurile mecanice (ex.lovituri) care pot conduce la deteriorares Produsului;

  ▫   Evitati expunerea Produsului la temperaturi ridicate, abur, apa, agenti chimici (ex. parfum, agenti de curatare, fixativ), transpiratie,  acesti factori pot afecta pietrele si materialele organice componente;

  ▫ NU recomandam utilizarea substantelor standard de curatare a Produsului care au in comonenta materiale de natura organica (perle / sidef / coral)

  ▫   Evitati sa purtați Produsul în timpul activităților fizice / casnice / brute sau a acelora în care există posibilitatea ca acestea să intre în contact cu substanțe ce conțin sulf / clor.

  ▫   Stergeti periodic Produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originala dar nu frecati suprafetele sale sau cristalele/pietrele; nu curatati cu apa, solutii de curatare, alcool;

  ▫   Evitati fortarea carabinei de inchidere a lanturilor, bratarilor, colierelor, precum si sistemul de inchidere a cerceilor;

   ▫   Recomandăm ca Produsul să fie examinat și curățat de către un specialist cel puțin odată pe an.

Transport si livrare gratuita pentru toate comenzile pe teritoriul Romaniei.

Perioada de returnare: 14 zile de la receptia comenzii. Pentru mai multe informatii consultati Politica de Retur ( Sectiunea LEGAL - Termeni si Conditii).