CERCEI TIMELESS

Cerceii CASIANI TIMELESS cu Apatite si Diamante sunt o bijuterie eleganta si rafinata. Doua apatite albastru neon cu taietura para (3.16 ct) si diamante cu taietura rotunda si para totalizand 1.618 ct. sunt montate in aur alb de 18k.

Modele complementare acestui produs puteti regasi atat in colectia prezentata pe site cat si vizitand showroom-ul nostru.

Caracteristici generale
Tip bijuterie
cercei
Tip cercei
pe ureche
Sistem prindere
surub
Colecție
Timeless
Metal
Culoare aur
alb
Tip material
aur
Carataj
18K
Piatră principală
Tip piatră (1)
apatit
Culoare piatră (1)
albastru
Nr. pietre (1)
2
Forma piatra (1)
oval
Pietre (2)
Tip piatră (2)
diamant
Formă piatră (2)
rotunda
para
Alte caracteristici
Stil
elegant
Gen
Damă
Ocazie
Aniversare
Cocktail
tinuta de seara

RECOMANDARI PENTRU INTRETINERE

Folositi Produsul conform destinatiei pentru care a fost creat.

▫   Depozitati Produsul in ambalajul original sau cutii specifice, destinate bijuteriilor;

▫   Evitati socurile mecanice (ex.lovituri) care pot conduce la deteriorares Produsului;

▫   Evitati expunerea Produsului la temperaturi ridicate, abur, apa, agenti chimici (ex. parfum, agenti de curatare, fixativ), transpiratie,  acesti factori pot afecta pietrele si materialele organice componente;

▫ NU recomandam utilizarea substantelor standard de curatare a Produsului care au in comonenta materiale de natura organica (perle / sidef / coral)

▫   Evitati sa purtați Produsul în timpul activităților fizice / casnice / brute sau a acelora în care există posibilitatea ca acestea să intre în contact cu substanțe ce conțin sulf / clor.

▫   Stergeti periodic Produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originala dar nu frecati suprafetele sale sau cristalele/pietrele; nu curatati cu apa, solutii de curatare, alcool;

▫   Evitati fortarea carabinei de inchidere a lanturilor, bratarilor, colierelor, precum si sistemul de inchidere a cerceilor;

 ▫   Recomandăm ca Produsul să fie examinat și curățat de către un specialist cel puțin odată pe an.

Transport si livrare gratuita pentru toate comenzile pe teritoriul Romaniei.

Perioada de returnare: 14 zile de la receptia comenzii. Pentru mai multe informatii consultati Politica de Retur ( Sectiunea LEGAL - Termeni si Conditii).