CERCEII GALA DIN AUR DE 18k CU AMETIST SI DIAMANTE

Eleganti si sofisticati, cerceii CASIANI GALA cu Ametist si Diamante din aur roz de 18k prezinta ca si pietre centrale, doua ametiste de 28.2 ct cu taietura fancy, de culoare violet si diamante sampanie cu taietura rotunda de diferite marimi, cu un total de 1.672 ct. Sistem de inchidere: surub.

Modele complementare acestui produs puteti regasi atat in colectia prezentata pe site cat si vizitand showroom-ul nostru.

Caracteristici generale
Tip bijuterie
cercei
Tip cercei
lungi
Sistem prindere
surub
Colecție
gala
Metal
Culoare aur
roz
Tip material
aur
Carataj
aur 18K
Piatră principală
Tip piatră (1)
ametist
Culoare piatră (1)
violet
Nr. pietre (1)
2
Forma piatra (1)
fancy
Carataj
28.2
Pietre (2)
Tip piatră (2)
diamant
Culoare piatră (2)
sampanie
Formă piatră (2)
rotunda
Alte caracteristici
Stil
elegant
Gen
Damă
Ocazie
tinuta de seara

RECOMANDARI PENTRU INTRETINERE

Folositi Produsul conform destinatiei pentru care a fost creat.

▫   Depozitati Produsul in ambalajul original sau cutii specifice, destinate bijuteriilor;

▫   Evitati socurile mecanice (ex.lovituri) care pot conduce la deteriorares Produsului;

▫   Evitati expunerea Produsului la temperaturi ridicate, abur, apa, agenti chimici (ex. parfum, agenti de curatare, fixativ), transpiratie,  acesti factori pot afecta pietrele si materialele organice componente;

▫ NU recomandam utilizarea substantelor standard de curatare a Produsului care au in comonenta materiale de natura organica (perle / sidef / coral)

▫   Evitati sa purtați Produsul în timpul activităților fizice / casnice / brute sau a acelora în care există posibilitatea ca acestea să intre în contact cu substanțe ce conțin sulf / clor.

▫   Stergeti periodic Produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originala dar nu frecati suprafetele sale sau cristalele/pietrele; nu curatati cu apa, solutii de curatare, alcool;

▫   Evitati fortarea carabinei de inchidere a lanturilor, bratarilor, colierelor, precum si sistemul de inchidere a cerceilor;

 ▫   Recomandăm ca Produsul să fie examinat și curățat de către un specialist cel puțin odată pe an.

Transport si livrare gratuita pentru toate comenzile pe teritoriul Romaniei.

Perioada de returnare: 14 zile de la receptia comenzii. Pentru mai multe informatii consultati Politica de Retur ( Sectiunea LEGAL - Termeni si Conditii).